Hvordan tar du vare på en middelhavspalme?
Hvordan tar du vare på en middelhavspalme?

Video: Hvordan tar du vare på en middelhavspalme?

Video: Hvordan tar du vare på en middelhavspalme?
Video: Hvordan tar du vare på deg selv? 2024, Kan
Anonim

europeisk Fan Palm Care

Vann: Hold konstant fuktig om våren og sommeren. Om høsten og vinteren, la toppen 2 i (5 cm) av jord til tørke ut mellom vanningene. Når du vanner, unngå å få bunnen av håndflaten våt til hindre råte. Bruk en beholder med dreneringshull og hurtigdrenerende potteblanding til forhindre fuktig jord.

I forhold til dette, hvordan tar du vare på en viftepalme fra Middelhavet?

Best plantet i en full sol til moderat skygge plassering, den viftehåndflate har et rykte for å være veldig hardfør, siden den tåler temperaturer så lave som -15 C. Og når de først er etablert, viser de seg å være svært tørkebestandige, selv om du vil bli rådet til å vanne den moderat, spesielt om sommeren.

Deretter er spørsmålet, bør jeg kutte av brune palmeblader? Ikke ring profesjonelle beskjærere ennå når du ser tipsene dine håndflaten trær snur seg brun . Men hvis treet ditt er blader er i sin helhet brun , den blader skal beskjæres for å forhindre at problemet blir verre. Dette vil hjelpe deg håndflaten treet gjenvinne sin tidligere helse og utseende.

Også for å vite, hvor ofte bør jeg vanne middelhavspalmen min?

Vann den nyplantede Middelhavet fan håndflaten dypt annenhver dag, men ikke vann det hvis det regner; grunnen må renne av vann helt mellom vanning . Vann basen bare, ikke bladene, og forlenge vanning sone omtrent 10 tommer forbi rotklumpen.

Hvordan beskjærer du et middelhavspalme?

Så for å gjøre det trygt, start fra toppen og vær forberedt på å gjøre to kutt på hver gren. Det første kuttet vil fjerne bladene, med de ekle sylskarpe tornene, og deretter vil det andre kuttet være å listverk stubben ned for ryddighet. Etterlater stubber på palmer er ikke dårlig for tre , det er bare stygt.

Anbefalt: