Hva beskriver begrepet emergent properties quizlet?
Hva beskriver begrepet emergent properties quizlet?

Video: Hva beskriver begrepet emergent properties quizlet?

Video: Hva beskriver begrepet emergent properties quizlet?
Video: Bernardo Kastrup Λ John Vervaeke on Meta-Consciousness 2024, April
Anonim

Hva beskriver begrepet emergente egenskaper ? egenskaper som er ikke tydelig i systemets individuelle komponenter, men er tydelig bare ved å se på hele operativsystemet.

Dessuten, hva er emergent properties quizlet?

FREMSTÅENDE EIENDOMMER . Det er eiendom der levende ting blir mer og mer komplekse etter hvert som det går fra cellenivå (eksp-mennesker er laget av celler) til organsystem (exp-mennesker er laget av organsystem som består av millioner av celler).

hvilket av følgende uttrykk refererer til en overgangssone mellom økosystemer? En økotone er en overgang område mellom to biomer. Det er der to samfunn møtes og integreres. Den kan være smal eller bred, og den kan være lokal (den sone mellom en mark og skog) eller regional ( overgangen mellom skog og grasmark økosystemer ).

På samme måte kan man spørre seg, hva regnes som nye egenskaper ved livet?

En vanlig fremvoksende eiendom er befolkningens gjensidige avhengighet. Mennesker og maur, for eksempel, er begge uavhengige organismer. De fungerer autonomt, hvert individ kontrollerer sine egne kroppssystemer og handlinger, men begge er i hovedsak ikke i stand til å overleve uten andre medlemmer av sin egen art.

Hva er hele arealet som en elv drenerer?

Drenering bassenget - den areal drenert av a elv . Nedslagsfelt område - den område innen drenering basseng. Vannskille - kanten av høylandet som omgir en drenering basseng som markerer grensen mellom to drenering bassenger.

Anbefalt: