Hvilken del av talen er klangfull?
Hvilken del av talen er klangfull?

Video: Hvilken del av talen er klangfull?

Video: Hvilken del av talen er klangfull?
Video: Самые красивые актрисы Франции/ ТОП-10/Beauties of France/ TOP-10/ 2024, Kan
Anonim

klangfulle

del av en tale : adjektiv
definisjon 3: imponerende eller imponerende; storslått.
relaterte ord: strålende, dyp, høyt
Ordkombinasjoner Abonnentfunksjon Om denne funksjonen
avledninger: klanglig (adv.), klangfull (n.)

På samme måte kan du spørre, hva er klanglig lyd?

klangfulle . Brukes til å beskrive lyd eller tale som er full, rik og dyp, klangfulle er et flott ord for snorking, for bassstemmer og for lave toner på tubaen. Hopp over den første "o" og du vil se snorking inne i dette ordet, noe som burde gi deg en pekepinn på dets dypt resonanserende karakter.

Dessuten, hva er et klangfullt eksempel? sønn·o·rous. Bruk klangfulle i en setning. adjektiv. Definisjonen av klangfulle lager en lyd, spesielt en veldig dyp lyd med en rik kvalitet. An eksempel av noe klangfulle er stemmen til James Earl Jones når han kunngjør CNN eller spiller Darth Vader i Star Wars.

På denne måten, hva betyr lyd i kjemi?

1. Gi lyd når du blir truffet; resonans; som, klangfulle metaller. 2. Høylydende; gir en klar eller høy lyd; som en klangfulle stemme. ( Vitenskap : brystmedisin) sonant; levende; derfor av lyder produsert i et hulrom, dyptonet; som, klangfulle rhonchi.

Hva er sonorøse materialer?

Duktilitet er egenskapen som muliggjør materialer skal lages til ledninger som har høy strekkfasthet. Eksempler av klangfulle materialer inkluderer jern og nikkel. Sonorøse materialer er de som produserer en "lyd" når de treffes med en hard gjenstand.

Anbefalt: