Brenner den eksterne drivstofftanken opp?
Brenner den eksterne drivstofftanken opp?

Video: Brenner den eksterne drivstofftanken opp?

Video: Brenner den eksterne drivstofftanken opp?
Video: Truck Campers for Adventurous Travelers: Top 10 Picks 2024, Kan
Anonim

Under lanseringen, tank og boostere blir kastet ut og faller tilbake til jorden etter en skyttel første skyv mot himmelen. I motsetning til boosterne, derimot ekstern tank blir ikke samlet inn og gjenbrukt. I stedet tanker blir kastet til brenne opp i Jordens atmosfære.

Følgelig, hva skjer med skyttelens eksterne drivstofftank?

De ekstern tank var den eneste komponenten i skyttel system som ikke ble gjenbrukt. Etter at de solide rakettforsterkerne falt bort og hoppet i fallskjerm ut i Atlanterhavet (hvor de ble berget og pusset opp), hjalp ET skyttel orbiter komme til verdensrommet, og ble deretter løsrevet for å brenne opp ved re-entring.

hvorfor er drivstofftanken til romfergen oransje? Den får sin signatur oransje farge fra skumisolasjonen sprayet på tankens aluminiumsstruktur. Hovedjobben til tank skal inneholde ca. 535 000 liter superkaldt flytende hydrogen og flytende oksygen. Den nedre delen av tank inneholder flytende hydrogen, som er brensel for motorene.

I forhold til dette, hva er formålet med de eksterne drivstofftankene på en romferge?

De Romfergen ekstern tank (ET) var komponenten i Romskip bærerakett som inneholdt flytende hydrogen brensel og flytende oksygenoksidasjonsmiddel. Under avløfting og oppstigning forsynte den brensel og oksidasjonsmiddel under trykk til de tre RS-25 hovedmotorene i orbiteren.

Hva er romfergen ekstern tank laget av?

EKSTERN TANK . De ekstern tank inneholder det flytende hydrogenbrenselet og det flytende oksygenoksidasjonsmidlet og forsyner dem under trykk til de tre romskip hovedmotorer i orbiteren under lift-off og oppstigning.

Anbefalt: