Hva gjør en nøytralisator?
Hva gjør en nøytralisator?

Video: Hva gjør en nøytralisator?

Video: Hva gjør en nøytralisator?
Video: The Ultimate Guide to Making Unclassified Artefacts(GRELICS) for the Thargoid Pulse Neutraliser 2024, Kan
Anonim

EN nøytralisator er et stoff eller materiale som brukes i nøytralisering av surt vann. Det er en vanlig betegnelse for alkaliske materialer som kalsitt (kalsiumkarbonat) eller magnesia (magnesiumoksid) som brukes i nøytralisering av surt vann. Nøytralisatorer bidra til å forhindre: Surt brønnvann i å skape blågrønne flekker.

Når du tar dette i betraktning, hvordan fungerer en nøytralisator?

En syre nøytralisator er designet for å forhindre problemene forbundet med surt vann ved å heve pH-nivåene i hjemmets vann til så nær 7 som mulig. Når vann kommer inn i en syre nøytralisator og kommer i kontakt med kalsittmediet, oppløses kalsitt i vannet.

Videre, hvor mye koster en syrenøytralisator? Dette er et utmerket system hvis du har et budsjett og trenger å få en syrenøytralisator installert. Dette systemet selges vanligvis for $895,00.

Bare så, hva er en god syrenøytralisator?

Den vanligste er kalsitten syrenøytralisator tank. Et kalsittsystem injiserer reaktivt magnesiumoksid i vannforsyningen som løses opp i vannet og nøytraliserer syre . Kalsitten i tanken må skiftes rutinemessig, selv om dette er en enkel oppgave.

Er natron en nøytralisator?

Et skjult talent av natrium bikarbonat -- bedre kjent som bakepulver - er nøytraliserende syrer, inkludert sterke varianter som saltsyre. Når du blander bakepulver , en mild base, med syrer, gjør en kjemisk reaksjon syrene til ufarlige biprodukter, som salt og karbondioksid.

Anbefalt: