Hva er rollen til DNA-polymerasen i DNA-replikasjon hjernemessig?
Hva er rollen til DNA-polymerasen i DNA-replikasjon hjernemessig?

Video: Hva er rollen til DNA-polymerasen i DNA-replikasjon hjernemessig?

Video: Hva er rollen til DNA-polymerasen i DNA-replikasjon hjernemessig?
Video: DNA Replication (Updated) 2024, April
Anonim

Forklaring: DNA-polymerase er et enzym som eksisterer som flere DNA-polymeraser . Disse er involvert i DNA-replikasjon , korrekturlesing og reparasjon av DNA . Under prosessen med replikering , DNA-polymerase legger til nukleotider på RNA primer.

Angående dette, som bidrar til å forhindre feil i DNA-replikasjon?

DNA-polymerase korrekturlesing: Korrekturlesing av DNA-polymerase korrigerer feil under replikering.

Man kan også spørre, hva er funksjonen til DNA-polymerase Brainly? Hoved funksjon av DNA-polymerase er å lage DNA fra nukleotider, byggesteinene til DNA . Det finnes flere former for DNA-polymerase som spiller en rolle i DNA-replikasjon og de jobber vanligvis i par for å kopiere ett molekyl av dobbelttrådet DNA inn i to nye dobbeltstrengede DNA molekyler.

I tillegg, hva er rollen til DNA-polymerasen i DNA-replikasjon?

DNA-polymerase . DNA-polymerase er et enzym som syntetiserer DNA molekyler fra deoksyribonukleotider, byggesteinene til DNA . Disse enzymene er essensielle for DNA-replikasjon og jobber vanligvis i par for å lage to identiske DNA tråder fra en enkelt original DNA molekyl.

Hva er rollen til enzymet Primase i DNA-replikasjon hjernemessig?

Primase er den enzym som kobler ribosomet til DNA . D. Primase tetter eventuelle hull mellom Okazaki-fragmenter eller annet. fragmenter av DNA.

Anbefalt: