Hva er melding i sekvensdiagram?
Hva er melding i sekvensdiagram?

Video: Hva er melding i sekvensdiagram?

Video: Hva er melding i sekvensdiagram?
Video: Hva er en a-melding? 2024, April
Anonim

EN sekvensdiagram viser objektinteraksjoner ordnet i tid sekvens . Den skildrer objektene og klassene som er involvert i scenariet og sekvens av meldinger utvekslet mellom objektene som trengs for å utføre funksjonaliteten til scenariet. Sekvensdiagrammer kalles noen ganger hendelse diagrammer eller hendelsesscenarier.

Hva er sekvensdiagram for dette?

EN sekvensdiagram er en type interaksjon diagram fordi den beskriver hvordan – og i hvilken rekkefølge – en gruppe objekter fungerer sammen. Disse diagrammer brukes av programvareutviklere og forretningsfolk for å forstå krav til et nytt system eller for å dokumentere en eksisterende prosess.

Man kan også spørre, hvor mange typer meldinger er det i sekvensdiagram? Du kan bruke de fem typer meldinger som er oppført i tabellen nedenfor for å vise kommunikasjonen mellom livslinjer i en interaksjon.

Følgelig, hva er sekvensdiagram forklare med eksempel?

EN sekvensdiagram beskriver en interaksjon mellom et sett med objekter som deltok i et samarbeid (eller scenario), arrangert i kronologisk rekkefølge; den viser objektene som deltar i interaksjonen ved deres "livslinjer" og meldingene de sender til hverandre.

Hva er asynkron melding i sekvensdiagram?

Meldinger er piler som representerer kommunikasjon mellom objekter. Asynkrone meldinger sendes fra et objekt som ikke vil vente på svar fra mottakeren før de fortsetter sine oppgaver. Til beskjed typer, se nedenfor. Livslinjer. Livslinjer er vertikale stiplede linjer som indikerer objektets tilstedeværelse over tid.

Anbefalt: