Hva er Rene Descartes berømte slagord?
Hva er Rene Descartes berømte slagord?

Video: Hva er Rene Descartes berømte slagord?

Video: Hva er Rene Descartes berømte slagord?
Video: PHILOSOPHY - René Descartes 2024, Kan
Anonim

«Cogito ergo sum. (Jeg tror, derfor er jeg det.)" "Hvis du vil være en sann sannhetssøker, er det nødvendig at du minst en gang i livet tviler, så langt det er mulig, alle ting." «Jeg antar derfor at alle ting jeg ser er illusjoner; Jeg tror at det aldri har eksistert noe av alt det løgnaktige minnet mitt forteller meg.

I forhold til dette, hva er Rene Descartes kjent for?

Descartes har blitt varslet som den første moderne filosofen. Han er kjent for etter å ha laget en viktig forbindelse mellom geometri og algebra, som gjorde det mulig å løse geometriske problemer ved hjelp av algebraiske ligninger.

Man kan også spørre, hva var oppfatningen til Rene Descartes? Descartes var også en rasjonalist og trodde på kraften til medfødte ideer. Descartes argumenterte teorien om medfødt kunnskap og at alle mennesker var født med kunnskap gjennom Guds høyere kraft.

Dessuten, hva skrev Descartes?

Andre store verk av Rene Descartes inkluderer Compendium Musicae (1618), The Word (opprinnelig Le Monde, utgitt posthumt i 1664), L'Homme (utgitt posthumt i 1662), Discourse on the Method (1637), Geometry (1637), Principles of Philosophy (1641) og sjelens lidenskaper (1649).

Hva er meningen med jeg tenker derfor er jeg?

Jeg- synes at - derfor er jeg . Uttrykk. (filosofi) I er i stand til å synes at , derfor Jeg eksisterer. Et filosofisk bevis på eksistens basert på det faktum at noen er i stand til noen form for tenkte nødvendigvis eksisterer.

Anbefalt: