Er det en dvergviburnum?
Er det en dvergviburnum?

Video: Er det en dvergviburnum?

Video: Er det en dvergviburnum?
Video: Go' morgen Danmark - Er det en abe? 2024, April
Anonim

EN dverg Viburnum obovatum er sorten 'Reifler's Dverg . ' Den vokser 4 til 5 fot høy, i stedet for en full størrelse 10- til 12-fots versjon. Som versjonen i full størrelse, dverg Viburnum obovatum er eviggrønn og utgjør en flott hekk - uten konstant beskjæring.

Med tanke på dette, hva er den minste viburnum?

Som en typisk opulus, men med mindre blader, sies det å være 2 fot ganger 2 fot! Det bemerker han Viburnum trilobum, 'Jewell Box' (over) og Viburnum opulus 'Bullatum' er minste vokser viburnums som han er klar over.

Deretter er spørsmålet, hvilken Viburnum er mest duftende? Viburnum x burkwoodii må være en av mest velduftende av alle viburnums . De hvite, pomponglignende blomstene vises vanligvis tidlig på våren og varer i flere uker, etterfulgt av røde frukter.

Deretter kan man også spørre, hvordan vet jeg om jeg har viburnum?

Se på bladene til planten. De viburnum har skinnende, grønne blader som vokser i et tett, uniformert mønster på planten, og danner en kuppelform. Bladene vokser i par, side om side på greinene. Bladene er flikete.

Hvor raskt vokser viburnum?

Forventet vekst generelt, en viburnum vil vokse alt fra 1 fot til mer enn 2 fot i løpet av et år. Selvfølgelig kompakte varianter vokse i en langsommere hastighet enn sine høyere kolleger. Forplanter seg viburnums av frø er arbeidskrevende og anbefales ikke.

Anbefalt: