Hva er forskjellen mellom kjemiske og fysiske egenskaper?
Hva er forskjellen mellom kjemiske og fysiske egenskaper?

Video: Hva er forskjellen mellom kjemiske og fysiske egenskaper?

Video: Hva er forskjellen mellom kjemiske og fysiske egenskaper?
Video: Physical and Chemical Properties 2024, Kan
Anonim

Fysiske egenskaper kan observeres eller måles uten å endre stoffets sammensetning. Fysiske egenskaper brukes til å observere og beskrive materie. Kjemiske egenskaper er kun observert i løpet av en kjemisk reaksjon og dermed endre stoffets kjemisk komposisjon.

Med tanke på dette, hva er de fysiske og kjemiske egenskapene?

De generelle egenskapene til materie som farge, tetthet, hardhet, er eksempler av fysiske egenskaper. Egenskaper som beskriver hvordan et stoff endres til et helt annet stoff, kalles kjemiske egenskaper. Brennbarhet og korrosjons-/oksidasjonsmotstand er eksempler av kjemiske egenskaper.

Videre, hva er eksempler på kjemiske egenskaper? Eksempler på kjemiske egenskaper inkluderer brennbarhet, toksisitet, surhet, reaktivitet (mange typer), og varme av forbrenning. Jern, for eksempel, kombineres med oksygen i nærvær av vann for å danne rust; krom oksiderer ikke (Figur 2).

Herav, hva er hovedforskjellen mellom fysiske egenskaper og kjemiske egenskaper quizlet?

EN fysisk eiendom er et aspekt som kan observeres eller måles uten å bli endret. EN kjemiske egenskaper kan bare observeres ved å endre kjemisk identitet eller substans.

Hva er forskjellen mellom fysisk og kjemisk?

De forskjell mellom en fysisk reaksjon og a kjemisk reaksjon er sammensetning. I en kjemisk reaksjon, det er en endring i sammensetningen av de aktuelle stoffene; i en fysisk endring det er en forskjell i utseende, lukt eller enkel visning av en prøve av stoffet uten endring i sammensetningen.

Anbefalt: