Hva brukes for å la et amperemeter måle forskjellige rekkevidder?
Hva brukes for å la et amperemeter måle forskjellige rekkevidder?

Video: Hva brukes for å la et amperemeter måle forskjellige rekkevidder?

Video: Hva brukes for å la et amperemeter måle forskjellige rekkevidder?
Video: Electrical Engineering: Basic Laws (28 of 31) The Multi Range Current Meter 2024, Kan
Anonim

Ammetermål Elektrisk strøm

I amperemeter design, eksterne motstander lagt til for å utvide brukbare område av bevegelsen er koblet parallelt med bevegelsen i stedet for i serie som tilfellet er for voltmetre.

Dessuten, hvordan bestemmer du rekkevidden til et amperemeter?

Amperemeter må alltid kobles i serie med kretsen som testes. Start alltid med det høyeste område av en amperemeter . Gjør strømløs og utlad kretsen helt før du kobler til eller fra amperemeter . I dc amperemeter , observer riktig kretspolaritet for å forhindre at måleren blir skadet.

Videre, hvordan fungerer et amperemeter i en krets? An amperemeter er et måleapparat som brukes til å måle den elektriske strømmen i en krets . Et voltmeter er koblet parallelt med en enhet for å måle spenningen, mens en amperemeter er koblet i serie med en enhet for å måle strømmen.

Også spurt, hva menes med rekkevidde på amperemeter?

Definisjon : Måleren som brukes til å måle strømmen er kjent som amperemeter . Strømmen er strømmen av elektroner hvis enhet er ampere. Derfor er instrumentet som måler strømningene i ampere kjent som amperemåler eller amperemeter . Målingen område av amperemeter avhenger av verdien av motstand.

Når et amperemeter shuntes er måleområdet dets?

Når et amperemeter shuntes da gir den den lave motstandsbanen. For å øke område av amperemeter , verdien av shunt motstanden er redusert. Når et amperemeter shuntes deretter dets måleområde vil øke.

Anbefalt: