Hva er forskjellen mellom rot og radikal?
Hva er forskjellen mellom rot og radikal?

Video: Hva er forskjellen mellom rot og radikal?

Video: Hva er forskjellen mellom rot og radikal?
Video: Forskjellen mellom svarthyll og rødhyll -og oppskrift på hylleblomst saft 2024, Kan
Anonim

I kontekst|aritmetikk|lang=en termer forskjellen mellom rot og radikal . er det rot er (aritmetikk) et kvadrat rot (forstått hvis ingen kraft er spesifisert; i så fall "den rot av" er ofte forkortet til " rot ") samtidig som radikal er (aritmetikk) en rot (av et antall eller mengde).

Her, hva er forskjellen mellom kvadratrot og rot?

De forskjell :- Under rot kan brukes til nth rot , derimot, kvadratrot kan kun brukes til 2 rot.

Dessuten, hvordan definerer du en radikal? I matematikk, a radikal uttrykk er definert som ethvert uttrykk som inneholder en radikal (√) symbol. Mange kaller dette feilaktig et "kvadratrot"-symbol, og mange ganger brukes det til å bestemme kvadratroten av et tall. Imidlertid kan den også brukes til å beskrive en terningrot, en fjerde rot eller høyere.

I tillegg, er radikal det samme som kvadratrot?

EN kvadratrot er definert som et tall som multiplisert med seg selv gir et reelt ikke-negativt tall kalt a torget . EN radikal er en rot av et tall. EN kvadratrot er en radikal . Røtter kan være kvadratrøtter , kube røtter , fjerde røtter og så videre.

Hva betyr √?

EN kvadratrot av et tall er en verdi som, når multiplisert med seg selv, gir tallet. Symbolet er √ som alltid midler det positive kvadratrot.

Anbefalt: