Må en bassengstige jordes?
Må en bassengstige jordes?

Video: Må en bassengstige jordes?

Video: Må en bassengstige jordes?
Video: Manike Mage Hithe මැණිකේ මගේ හිතේ - Official Cover - Yohani & Satheeshan 2024, April
Anonim

Den gjeldende NEC-koden viser at SĀFTRON basseng skinner gjøre ikke må jordes eller limt ettersom skinnene er forseglet ved produksjonstidspunktet. Vi ha mottok også et brev fra NFPA (NEC-koder) om at de føler seg SĀFTRON basseng skinner er det ikke kreves for å være jordet eller bundet.

Også å vite er, trenger svømmebassenger jordes?

Det elektriske utstyret for svømmebassenger må være grunnfestet og koblet til med ledningsmetoder i samsvar med NFPA 70 National Electric Code® (NEC®). Følgende må være grunnfestet : alt elektrisk utstyr knyttet til sirkulasjonssystemet; basseng motorer.

Man kan også spørre, må jeg binde sammen bassenget mitt over bakken? 2 svar. Du trenger å BINDE de basseng struktur og eventuelt utstyr (motorer osv.) eller metalldeler knyttet til vannsirkulasjonssystemet. Du også trenger å binde seg selve vannet. Bakke stenger kreves IKKE annet enn for et underpanel (hvis montert utenfor huset).

Vet også hvorfor et basseng må jordes?

Målet med jording er å lede og spre eventuell skadelig elektrisk strøm til bakken og bort fra basseng utstyr, mennesker og kjæledyr. Jording kobler sammen bassenget elektrisk nettverk til det elektriske panelet og deretter til jorden for å lede og spre overflødig elektrisitet.

Hvorfor knytter du et basseng?

(Wikipedia) En annen måte å si det på er at hovedhensikten med binding er å holde mennesker og strøm adskilt. En bundet basseng balanserer det elektriske trykket og holder alle strømmer flytende utover i en binding ledning eller rutenett der de er trygt spredt.