Hvorfor er lavt samhold dårlig?
Hvorfor er lavt samhold dårlig?

Video: Hvorfor er lavt samhold dårlig?

Video: Hvorfor er lavt samhold dårlig?
Video: Hvordan skal vi bevare tilliten under koronakrisen? 2024, April
Anonim

Lav samhold er dårlig fordi det indikerer at det er elementer i klassen som har lite med hverandre å gjøre. Det er ønskelig med moduler hvis elementer er sterkt og genuint relatert til hverandre. Hver metode bør også være høy sammenhengende . De fleste metoder har bare én funksjon å utføre.

Her, hva er lav kohesjon?

I dataprogrammering, samhold refererer til i hvilken grad elementene inne i en modul hører sammen. I motsetning, lavt samhold er assosiert med uønskede egenskaper som å være vanskelig å vedlikeholde, teste, gjenbruke eller til og med forstå. Samhold blir ofte kontrastert med kobling, et annet konsept.

hvorfor er kohesjonen høy og koblingen lav? I hovedsak, høy samhørighet betyr å holde deler av en kodebase som er relatert til hverandre på et enkelt sted. Lav kobling , handler samtidig om å skille urelaterte deler av kodebasen så mye som mulig. I teorien ser retningslinjen ganske enkel ut.

Angående dette, hva er fordelene med høy kohesjon og lav kobling?

Høy kohesjon og lav kobling gi oss en bedre designet kode som er enklere å vedlikeholde. Høy samhørighet : Elementer innenfor en klasse/modul skal funksjonelt høre sammen og gjøre én bestemt ting. Løs kobling : Blant forskjellige klasser/moduler bør det være minimal avhengighet.

Hva er lav kohesjon i Java?

Lav samhold er når en klasse gjør mange jobber som ikke har mye til felles. Høy samhold gir oss bedre vedlikehold av anlegg og Lav samhold resulterer i monolittiske klasser som er vanskelige å vedlikeholde, forstå og reduserer gjenbrukbarhet.

Anbefalt: