Hva er grenseugressmiddel?
Hva er grenseugressmiddel?

Video: Hva er grenseugressmiddel?

Video: Hva er grenseugressmiddel?
Video: Herbicide Basics – Family Plot 2024, Mars
Anonim

Grense LQD inneholder de aktive ingrediensene S-Metolachlor (og R-enantiomer) og Metribuzin. S-metolaklor (gruppe 15) er en selektiv ugressmiddel som begrenser utviklingen av rot og skudd, slik at ugress ikke klarer å vokse. Metribuzin (gruppe 5) er en fotosyntesehemmer.

Dessuten, hva er metribuzin ugressmiddel?

Metribuzin er et selektivt triazinon ugressmiddel som hemmer fotosyntesen. Den brukes til kontroll av ettårig gress og tallrike bredbladede ugress i åker- og grønnsaksvekster, i torvgress og på brakkland.

For det andre, hva er dobbelt ugressmiddel? Metolaklor ( Dobbel *) er i den kjemiske familien av acetamid, kloracetamid eller acetanilid ugressmidler . Dobbel er først og fremst et gress ugressmiddel som har effekt mot gul nøtte (Cyperus esculentus) og noe av det småfrøede bredbladet ugras som svinegress (Amaranthus spp.).

hva er prefiks ugressmiddel?

Prefiks Ugressmiddel er en selektiv ugressmiddel for bekjempelse eller delvis bekjempelse av visse gress-, løv- og sarggress i soyabønner. Prefiks Ugressmiddel kan påføres som en preplant-overflate, preplant-inkorporert, pre-emergence eller post-emergens-behandling. HANDLINGSMÅTE.

Hva er Sonic ugressmiddel?

Sonic er et bredspektret pre-emergence og langvarig ugressmiddel brukes for å forhindre bredbladig ugress og gress. Tilbyr to virkemåter for å håndtere ugressmotstand.

Anbefalt: