Skal jeg gi deg solen en film?
Skal jeg gi deg solen en film?

Video: Skal jeg gi deg solen en film?

Video: Skal jeg gi deg solen en film?
Video: «ХРОНОС» | Научно-фантастическая короткометражка | Озвучка DeeaFilm 2024, April
Anonim

Warner Bros. har kjøpt opp film rettigheter til Jandy Nelsons kommende voksenroman " Jeg skal gi deg solen ." Studioet har satt prosjektet sammen med Warner-baserte Denise Di Novi og Alison Greenspan. Nelsons debutroman "The Sky Is Everywhere" fikk også sterke anmeldelser.

Ved siden av dette, hvor lenge skal jeg gi deg solen?

Den gjennomsnittlige leseren vil bruke 7 timer og 31 minutter på å lese Jeg skal gi deg solen ved 250 WPM (ord per minutt). «Vi var alle på vei mot hverandre på kollisjonskurs, uansett hva. Kanskje noen mennesker bare er ment å være i samme historie.» Til å begynne med, Jude og henne tvillingbror er NoahandJude; uatskillelig.

Man kan også spørre, hvilken sjanger er I'll give you the sun? Skjønnlitteratur for unge voksne

I tillegg, hva skjer i I'll give you the sun?

Jeg skal gi deg solen Sammendrag. Tvillinger og livslange besties Jude og Noah Sweetwine har vært mer eller mindre den samme personen i det meste av livet. Ved 14-ish går de inn i puberteten og begynner å glide fra hverandre. Den driften er en del en del hormonell og en zillion deler vanvittig søskenrivalisering.

Hvor er jeg skal gi deg solnedgangen?

Lost Cove er et rolig, vakkert sted, omgitt av klipper og strender på den ene siden, og åser og skoger på den andre. Lost Cove er hjembyen til Jude og Noah, og det er her Benjamin og Dianna har bestemt seg for å oppdra familien.

Anbefalt: