Hva er volumet til denne sylinderbruken 3.14 for Pi?
Hva er volumet til denne sylinderbruken 3.14 for Pi?

Video: Hva er volumet til denne sylinderbruken 3.14 for Pi?

Video: Hva er volumet til denne sylinderbruken 3.14 for Pi?
Video: Area of a circle | Perimeter, area, and volume | Geometry | Khan Academy 2024, Mars
Anonim

Ekspertsvar info

Her er diameteren oppgitt til 34 m, som betyr radius = 34/2m = 17 m. og høyden på sylinder er 27 m. Derfor volum av sylinder = = 3.14 x (17)2 x 27 = 24501,42 m^3.

Også å vite er, hva er volumet til denne sylinderen?

Formelen for volum av en sylinder er V=Bh eller V=πr2h. Radien til sylinder er 8 cm og høyden er 15 cm. Erstatt 8 for r og 15 for h i formelen V=πr2h.

hva er pi r kvadrat h? V = PI * r 2 h . På vanlig engelsk kan volumet til en sylinder beregnes ved å kvadrere radius , multipliserer denne verdien med PI , og deretter multiplisere med høyden. Du kan også tenke på det som å finne arealet av en flat sirkel ( PI * radius i kvadrat ) og multipliser med høyden for å finne volumet.

Man kan også spørre seg, hvordan finner du volumet i form av pi?

Til finne de volum i form av pi , permisjon pi i formelen i stedet for å konvertere den til 3.14. Multipliser radius ganger radius. For eksempel, hvis radiusen til sfæren din er lik 19 tommer, multipliser 19 med 19 for å få 361 kvadrattommer. Multipliser resultatet med radius.

Hva er formelen for volum?

Beregner Volum De formel å finne volum multipliserer lengden med bredden med høyden. Den gode nyheten for en kube er at målet for hver av disse dimensjonene er nøyaktig det samme. Derfor kan du multiplisere lengden på en side tre ganger. Dette resulterer i formel : Volum = side * side * side.

Anbefalt: