Hva er et boblediagram i interiørdesign?
Hva er et boblediagram i interiørdesign?

Video: Hva er et boblediagram i interiørdesign?

Video: Hva er et boblediagram i interiørdesign?
Video: Let's babble about Bubble Diagram and some tips on making one | Architecture Design 4 Week 5 2024, April
Anonim

Per definisjon er boblediagram er en frihånds diagrammatisk tegning laget av arkitekter og interiørdesignere skal brukes til romplanlegging og organisering i den innledende fasen av design prosess. De boblediagram er viktig fordi senere faser av design prosessen er basert på dem.

Ganske enkelt, hva er en tilstøtende matrise-interiørdesign?

I interiørdesign an tilstøtende matrise er en tabell som viser hvilke rom som skal og ikke bør være i nærheten av hverandre på plan. Bruker tid på å tegne dette matrise betyr at du ikke lenger trenger å bla i programmet hver gang du ikke husker om klienten vil ha styrerommet i nærheten av pauserommet.

Foruten ovenfor, hva er et nærhetsdiagram? EN nærhetsgraf er en ganske enkelt en kurve der to toppunkter er forbundet med en kant hvis og bare hvis toppunktene tilfredsstiller spesielle geometriske krav. Mange av disse grafene kan formuleres med hensyn til mange beregninger, men den euklidiske metrikken brukes oftest.

Deretter kan man også spørre seg, hva er sonediagram?

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi. En sone diagram er et visst geometrisk objekt som er en variant av forestillingen om Voronoi diagram . Det ble introdusert av Tetsuo Asano, Jiri Matousek og Takeshi Tokuyama i 2007. Formelt sett er det et fast punkt for en viss funksjon.

Hvorfor er boblediagram viktig?

Per definisjon er boblediagram er en frihånds diagrammatisk tegning laget av arkitekter og interiørdesignere som skal brukes til romplanlegging og organisering i den innledende fasen av designprosessen. De boblediagram er viktig fordi senere faser av designprosessen er basert på dem.

Anbefalt: