Hva er koblingskoeffisienten?
Hva er koblingskoeffisienten?

Video: Hva er koblingskoeffisienten?

Video: Hva er koblingskoeffisienten?
Video: Daniel Schmachtenberger: Will Technology Destroy Us? 2024, Kan
Anonim

Definisjon av ' koblingskoeffisient '

De koblingskoeffisient av et par spoler er et mål på den magnetiske effekten som går mellom dem. Det er viktig for en balanseringsspole for kaldkatodelysrør å ha en høy koblingskoeffisient mellom spoler.

Følgelig, hva er formelen for koblingskoeffisient?

Koeffisient . Fraksjonen av magnetisk fluks produsert av strømmen i den ene spolen som kobles til den andre spolen kalles koblingskoeffisient mellom de to spolene. Det er betegnet med (k).

Videre, hva menes med koblingsfaktor? 29. august 2018. The Koblingsfaktor / Kobling Forholdet er forholdet mellom innfallende kraft og koblet effekt, målt i dB. Så når vi sier at en kobling har en kobling verdi på 3 dB, det midler at 50 % av kraften er koblet til koblet porten til kopleren og resten av strømmen rutes til utgangsporten til en kopler.

Foruten dette, hva er koblingskoeffisient i transformator?

De KOEFFISIENT AV KOBLING av en transformator er avhengig av delen av de totale flukslinjene som kutter både primær- og sekundærviklinger. Linjer med fluks generert av en vikling som ikke kobles til den andre viklingen kalles LEKKASJEFLUKS.

Hva er koeffisient for gjensidig induktans?

Definisjonen av koeffisient for gjensidig induksjon i ordboken er et mål på gjensidig induksjon mellom to magnetisk koblede kretser, gitt som forholdet mellom den induserte elektromotoriske kraften og endringshastigheten til strømmen som produserer den. Det måles vanligvis i henries.

Anbefalt: