Hva er verst asteroide eller komet?
Hva er verst asteroide eller komet?

Video: Hva er verst asteroide eller komet?

Video: Hva er verst asteroide eller komet?
Video: The dangers of asteroids and comets 2024, Kan
Anonim

Faktisk, kometer kan reise opptil tre ganger raskere enn NEA-er i forhold til jorden på tidspunktet for sammenstøtet, la Boslough til. Energien som frigjøres ved en kosmisk kollisjon øker med kvadratet på det innkommende objektets hastighet, så en komet kunne pakke ni ganger mer ødeleggende kraft enn en asteroide av samme masse.

På samme måte kan du spørre, hvilken er større asteroide eller komet?

Den største forskjellen mellom kometer og asteroider , men er det de er laget av. Samtidig som asteroider består av metaller og steinete materiale, kometer består av is, støv, steinete materialer og organiske forbindelser. På den annen side er flertallet av kometer er i de fjerneste delene av vårt solsystem: enten 1.

På samme måte, hva er den farligste asteroiden? Med en gjennomsnittlig diameter på omtrent 7 kilometer, Apollo asteroide (53319) 1999 JM8 er sannsynligvis det største kjente potensielt farlige objektet, til tross for sin svakere absolutte styrke på 15,2, sammenlignet med andre oppførte objekter i tabellen nedenfor (merk: beregnede middeldiametere i tabellen er utledet fra objektene

hva er forskjellen mellom en asteroide og en komet?

Hoved forskjellen mellom asteroider og kometer er deres sammensetning, som i, hva de er laget av. Asteroider er laget av metaller og steinete materiale, mens kometer består av is, støv og steinete materiale. Både asteroider og kometer ble dannet tidlig i solsystemets historie for rundt 4,5 milliarder år siden.

Er Comet farlig?

Advarsler. Blande rengjøringsprodukter som inneholder blekemiddel eller andre oksygenater (som f Komet ) med produkter som inneholder ammoniakk eller syre farlig . P&G Komet HMS-datablad advarer spesifikt mot: "Unngå kontakt med syrer og ammoniakk."

Anbefalt: