Hvilke dyr spiser bromelia i den tropiske regnskogen?
Hvilke dyr spiser bromelia i den tropiske regnskogen?

Video: Hvilke dyr spiser bromelia i den tropiske regnskogen?

Video: Hvilke dyr spiser bromelia i den tropiske regnskogen?
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, Kan
Anonim

Hylere bor høyt oppe i skogens tak. De spise frukt og nøtter. De blir spist av jaguar, andre store pattedyr, store slanger og mennesker.

Så, hvilke dyr spiser orkideer i den tropiske regnskogen?

Snegler og snegler spise orkide blader, unge stilker, blomster, røtter og pseudo-løker, og etterlater seg avslørende sølvfargede spor av glinsende slim. Utendørs orkideer og de som dyrkes i drivhus blir oftest angrepet, bare fordi det er vanskeligere for snegler og snegler å komme til orkideer dyrket i hjemmene.

I tillegg, hvilke dyr spiser mose i regnskogen? Karibu og reinsdyr lever av en plante kalt kariboumose, men det er ikke en mose; det er en lav. Noen fugler spiser arktisk mose. Dyr bruker mose hovedsakelig som fôr for reir og hi, fordi den er myk og gir behagelig sengetøy.

Herav, hvilke dyr spiser bambus i den tropiske regnskogen?

I en regnskog , noen planter er: banan-kokos- bambus trær, busker og frø. De primære forbrukerne spise produsentene. Disse er dyr som: araer (papegøyer), aper, capybaraer og gresshopper.

Spiser jaguarer orkideer?

De orkideer blir spist av edderkoppapen og edderkoppapen blir spist av jaguar og tukan. Produsentene i energipyramiden ville være plantene. Så er det de primære forbrukerne som er insektene. Da liker sekundærforbrukerne apen spise insektene (primærforbrukere).

Anbefalt: