Hva vokser i underhistorien?
Hva vokser i underhistorien?

Video: Hva vokser i underhistorien?

Video: Hva vokser i underhistorien?
Video: Kristendommens historie 2024, Kan
Anonim

Underhistorie Lag Anlegg Fakta

Anlegg vekst i Underhistorie Laget er begrenset til stort sett mindre trær, lavtliggende busker, bregner, klatring planter og innfødte bananer. Trestammer i dette laget har en tendens til å være tynne fordi de vanligvis er yngre, mindre trær vokser i dette laget

Tilsvarende, hvorfor vokser det få planter i underetasjen?

Mange av planter i underhistorie ha store, brede blader for å samle så mye sollys som mulig. De underhistorie er så tykk at det er svært lite luftbevegelse. Som et resultat, planter stole på insekter og dyr for å bestøve blomstene sine. Laget over underhistorie er kalesjen.

Man kan også spørre seg hvorfor Jaguarer bor i det underliggende laget? Dette er fordi dyrene blander seg inn i omgivelsene slik at byttet ikke kan se rovdyret. Jaguarer er også vanskelig å se i dette lag . De sitter på toppen av grenene og hopper ned når byttet deres er ser ikke. De jaguarer flekker får ham til å blande seg inn i de forskjellige fargene bladene oppe i trærne.

Foruten ovenfor, hvor mye sollys får undergulvslaget?

Jordgulv: Biomer. Selv om tropiske regnskoger motta 12 timer av sollys daglig, mindre enn 2 % av det sollys noen gang når bakken. Den tropiske regnskogen har tett vegetasjon, som ofte danner tre forskjellige lag - kalesjen, den underhistorie , og bakken lag.

Hva skjer i underhistorien?

De underhistorie er det varme, fuktige og skjermede laget under den løvrike trekronen. Regn drypper gjennom kalesjen, men bare flekkete sollys slipper gjennom. Mindre trær vokser i flekker av sollys. Disse plantene gir mat og ly for små dyr og fugler, samt større rovdyr som lever i trærne.

Anbefalt: