Hva er forskjellen mellom trippel og dobbel vitenskap?
Hva er forskjellen mellom trippel og dobbel vitenskap?

Video: Hva er forskjellen mellom trippel og dobbel vitenskap?

Video: Hva er forskjellen mellom trippel og dobbel vitenskap?
Video: Hva er forskjellen mellom production og management? 2024, Kan
Anonim

En student som gjør det trippel vitenskap gjør fysikk, kjemi og biologi som separate fag, og hvis de består alle tre, får de tre GCSE-er. En student som gjør dobbel vitenskap ” ved GCSE studerer fysikk, kjemi og biologi som enkeltfag, men de får æren for å ha oppnådd to GCSE.

På samme måte, er det bedre å gjøre trippel- eller dobbelvitenskap?

Ja du har rett. Dobbelt er en blanding av alle tre, men på et litt mindre komplekst nivå. Så du studerer fortsatt alt vitenskaper , bare ikke så i dybden. Du kan fortsatt ta et A-nivå vitenskap med dobbelt , men det vil være noen aspekter som vil være nye for deg, men ikke de som gjorde en trippel.

For det andre, hvor mange GCSE-er får du for dobbel vitenskap? to GCSE-er

I forhold til dette, hva er forskjellen mellom kombinert og trippel vitenskap?

De forskjell er det for Trippel hver eksamen er 1 time 45 min og for kombinert 1 time 10 min. Det kalles trilogi fordi hvert emne kan undervises separat. Men de samlede karakterene kommer fra et gjennomsnitt på tvers av alle forskjellen papirer.

Hva betyr trippelvitenskap?

Trippelvitenskap er ruten som lar elevene studere biologi, kjemi og fysikk som separate fag. Dette fører til tre distinkte GCSE-priser. Trippel vitenskap har blitt forkjempet av myndighetene og industrien for måten den forbereder studentene på en verden av STEM-ansettelser.

Anbefalt: