Hva er platehøyden?
Hva er platehøyden?

Video: Hva er platehøyden?

Video: Hva er platehøyden?
Video: Skap effektivt en skråning på taket med isolasjonspaneler | BauderTUTORIAL flatt tak 2024, September
Anonim

Tallerkenhøyde . I kromatografi øker toppbredden proporsjonalt med kvadratroten av avstanden som toppen har migrert. De høyde tilsvarende en teoretisk tallerken , som diskutert ovenfor, er definert som proporsjonalitetskonstanten relatert til standardavviket og tilbakelagt distanse.

På samme måte, hvordan måler du platehøyden?

Tallerkenhøyde Kromatografi Formel Du kan til og med bruke " høyde tilsvarende en teoretisk tallerken " (HETP) i ligning HETP = A + B/v + Cv for Eddy-diffusjonsledd A, langsgående diffusjonsledd B, motstand mot masseoverføringskoeffisient C og lineær hastighet v.

I tillegg, hva er høyde ekvivalent med teoretisk plate? HETP ( Høyde ekvivalent til en Teoretisk plate (scene eller tallerken )) er brettavstanden delt på brøkdelen av den totale bretteffektiviteten [82].

Rett og slett, hva er redusert platehøyde?

Emner - Redusert platehøyde . De redusert platehøyde er den platehøyde målt i enheter av middeldiameteren til partiklene i pakningen. Dermed er det platehøyde i centimeter delt på partikkeldiameteren i centimeter.

Hva er platenummer i kromatografi?

Teoretisk Skiltnummer . Teoretisk skiltnummer (N) er en indeks som indikerer kolonneeffektivitet. Den beskriver Nummer av plater som definert iht tallerken teori, og kan brukes til å bestemme kolonneeffektivitet basert på beregning der jo større teoretisk skiltnummer jo skarpere er toppene.

Anbefalt: