Hva er en skytemodell?
Hva er en skytemodell?

Video: Hva er en skytemodell?

Video: Hva er en skytemodell?
Video: Atomer og atommodeller 2024, Kan
Anonim

Plume modell . En datamaskin modell brukes til å beregne luftforurensningskonsentrasjoner på reseptorsteder. De modell antar at en forurensning plyme føres med vind fra utslippskilden av middelvind og spres horisontalt og vertikalt av atmosfæriske stabilitetsegenskaper.

Bare så, hva er en forurensningssky?

Typer. Forurensninger slippes ut til bakken kan jobbe seg ned i grunnvannet og føre til grunnvann forurensing . Den resulterende kroppen av forurenset vann i en akvifer kalles a plyme , med sine migrerende kanter kalt plyme fronter. En termisk plyme er en som genereres av gass som stiger over varmekilden.

Man kan også spørre, hva er plume i kjemi? Upwelling og downwelling funksjoner i en væske som opprettholdes av termisk oppdrift kalles fjærer.

Tilsvarende, hva er Gaussisk skytemodell?

Gaussiske fjærmodeller brukes mye i luftkvalitetsmodellering og miljørådgivning. De modell kan brukes til å illustrere følgende fenomener: Effekt av vindsvingninger / hastighet på forurensningskonsentrasjoner. Demonstrasjon av en årssyklus i stabilitet på konsentrasjoner ved bakken.

Hva er lofting plume?

eller. Som det Begrepet ' Lofting ' gjelder for området av været kan defineres som ' Et mønster av plyme dispersjon i et stabilt grensesjikt toppet av et nøytralt lag, hvor den øvre delen av plyme spres oppover mens den nedre delen av plyme gjennomgår liten spredning'.

Anbefalt: