Er den nasjonale elektriske koden en lov?
Er den nasjonale elektriske koden en lov?

Video: Er den nasjonale elektriske koden en lov?

Video: Er den nasjonale elektriske koden en lov?
Video: Барахолка Одесса Лето 2023 Драгоценности!! Где Гуляют Одесситы?? 2024, Kan
Anonim

De Nasjonal elektrisk kode ( NEC ) kodifiserer minimumskravene for sikker elektrisk installasjoner i en enkelt, standardisert kilde. Mens NEC er ikke i seg selv et U. S. lov , den NEC er vanligvis pålagt av stat eller lokal lov . Hvor i NEC er vedtatt, noe mindre er ulovlig.

I forhold til dette, hva er formålet med National Electrical Code?

Nasjonal elektrisk kode ( NEC ) er rettet mot å beskytte personer og eiendom mot farer forbundet med elektrisk installasjoner. Som den fremste elektrisk kode i landet, etablerer det grunnleggende om elektrisk sikkerhet.

Man kan også spørre hvem som skriver National Electrical Code? NEC er utviklet av NFPAs Committee on the National Electrical Code, som består av tjue kodelagende paneler og en teknisk korrelerende komité. Arbeidet med NEC er sponset av Nasjonal brannvernforening.

I forhold til dette, hva er den gjeldende nasjonale elektriske koden?

HELT NY NFPA 70®, Nasjonal elektrisk kode ® ( NEC ®), legger grunnlaget for elektrisk sikkerhet.

Er NFPA 70 lovlig?

Så mens NFPA 70E standard i seg selv er det ikke lov , etablerer det sikkerhetsretningslinjene som gjør det mulig for arbeidsgivere å overholde OSHA lover omhandler elektrisk sikkerhet på arbeidsplassen og nødvendig opplæring i elektrisk sikkerhet for ansatte.

Anbefalt: