Er et gran løvfellende?
Er et gran løvfellende?

Video: Er et gran løvfellende?

Video: Er et gran løvfellende?
Video: БЕЗУМНО КРАСИВЫЙ КУСТАРНИК с ОБИЛЬНЫМ ЦВЕТЕНИЕМ 2024, Kan
Anonim

I dag, hvis du ser nøye på kjeglen til en Douglas gran , det ser ut som små bakføtter og en hale som stikker ut under skjellene. Over til løvtrær . Løvfellende betyr "falle av ved forfall." Jeg pleide å huske at de var de trær som "bestemmer seg" for å miste bladene sine om høsten - derfor løvfellende.

Så, hvordan kan du finne ut om et tre er løvfellende eller bartrær?

Løvtrær har brede blader som skifter farge om høsten og sprer frøene sine ved hjelp av blomster. Bartrær har nåler i stedet for blader, de endrer ikke farge om høsten, og de bruker kongler i stedet for blomster for å spre frøene sine.

I tillegg, mister bartrær bladene? Noen bartrær er også løvfellende. Noen, som lerk og tamarack (Larix spp.), har nåler og kongler, men også mister bladene sine på høsten.

I tillegg, hva er noen eksempler på løvtrær?

Hemlock, blågran, og hvit furu er alle eviggrønne. Disse trær har blader hele veien de år. Eik, lønn, og alm er eksempler på løvtrær . De mister løvet inn de falle og vokse inn nye blader de vår.

Hva er forskjellen mellom løvtrær og eviggrønne trær?

Løvfellende og eviggrønne trær er overfor hverandre. Løvtrær kaste bladene sesongmessig og eviggrønne trær beholde løvet hele året. Løvtrær er tilpasset for å tåle kalde og tørre værforhold ved å felle bladene mens eviggrønne ikke.

Anbefalt: