Hva er treghetsmomentet til en solid sylinder?
Hva er treghetsmomentet til en solid sylinder?

Video: Hva er treghetsmomentet til en solid sylinder?

Video: Hva er treghetsmomentet til en solid sylinder?
Video: 機械設計技術 強度計算のやり方とInventor構造解析を比較 Compare strength calculation method and Inventor structural analysis 2024, April
Anonim

De treghetsmoment av en sylinder om sin egen akse er lik sin treghetsmoment om en akse som går gjennom midten og normal på lengden. Forholdet mellom lengde og radius er.

Her, hva er treghetsmomentet til en sylinder?

De treghetsmoment av en huling sylinder roterer om en akse som går gjennom midten av sylinder kan bestemmes av den gitte formelen; I = ½ M (R22 + R12) Her, den sylinder vil bestå av en indre radius R1 og ytre radius R2 med masse M.

Foruten ovenfor, hva er enheten for treghet? De enhet for treghet er det samme som enheter for masse, kg, den enhet av øyeblikket av treghet er kg. m2. m 2. Treghet er motstanden mot lineær akselerasjon av en kraft påført kroppen. Øyeblikk av treghet er motstanden mot vinkelakselerasjon ved dreiemoment påført kroppen.

Folk spør også, hva er treghetsmomentet til en uniformsstang?

De treghetsmoment om slutten av stang kan beregnes direkte eller hentes fra massesenteruttrykket ved bruk av parallellaksesetningen. I = kg m². Hvis tykkelsen ikke er ubetydelig, kan uttrykket for I av en sylinder rundt enden brukes.

Hva er formelen for treghet?

Roterende Treghet = m(r)(r), der "m" er massen og "r" er radiusen eller avstanden mellom objektet og aksen. Beregn rotasjonen treghet for en solid kule med radius "r" og masse "m" ved formel , treghet = 2/5(m)(r)(r).

Anbefalt: