Innholdsfortegnelse:

Hvor finnes Whmis-piktogrammer?
Hvor finnes Whmis-piktogrammer?

Video: Hvor finnes Whmis-piktogrammer?

Video: Hvor finnes Whmis-piktogrammer?
Video: СКИНВОКЕР МЕСТО ПРЕСТУПЛЕНИЯ - Правоохранительные органы и паранормальные явления - Джонатан Довер 2024, Kan
Anonim

Hvor vil jeg finne de piktogrammer ? Piktogrammer vil stå på produktleverandøretikettene til de farlige produktene du jobber med. De vil også være på SDS-ene (som symbolet eller ordene som beskriver symbolet).

Dessuten, hvor mange Whmis-piktogrammer er det?

Der er 10 grafikk brukt av GHS. Denne grafikken er knyttet til en fareklasse, og er ment å gi informasjon om farene forbundet med et produkt med et raskt blikk. Både rammen og bildet innenfor rammen har en betydning, og kalles sammen a piktogram.

Spørsmålet er deretter hva piktogrammene representerer? Hazard Communication Standard (HCS) krever piktogrammer på etiketter for å varsle brukere om de kjemiske farene de kan bli utsatt for. Hver piktogram består av et symbol på en hvit bakgrunn innrammet innenfor en rød kant og representerer en distinkt fare(r).

På samme måte kan man spørre seg, hva er de 9 piktogrammene?

Her er en titt på de ni piktogrammene

  • Helserisiko. Kreftfremkallende. Mutagenisitet. Reproduksjonstoksisitet. Respiratorisk sensibilisator. Målorgantoksisitet.
  • Gas sylinder. Gasser under trykk. Korrosjon. Hudetsing/forbrenninger. Øyeskade. Etsende for metaller.
  • Flamme over sirkel. Oksydasjonsmidler. Miljø. (Ikke-obligatorisk) Akvatisk toksisitet.

Hvor finnes et brannfarlig symbol?

De brannfarlig tegn er noe vi ser mye i hverdagen vår, for eksempel deg vil finner det vist på deodorantflasker eller hårspraybokser. På arbeidsplassen det kan advare om mange forskjellige brannfarlig materialer som f.eks brannfarlig væsker, brannfarlig faste stoffer og eventuelle brennbare materialer.

Anbefalt: