Hvordan vil du beskrive et piletre?
Hvordan vil du beskrive et piletre?

Video: Hvordan vil du beskrive et piletre?

Video: Hvordan vil du beskrive et piletre?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, Kan
Anonim

Piletrær er løvfellende. Piletrær finnes vanligvis i fuktige områder slik at røttene deres tar opp vannet og tørker derfor ut jorda. Willows er plantet for å gi skygge og skjerme felt for vind. De tre har en feiende baldakin av lysegrønne blader som blir gule om høsten.

Også å vite er, hva representerer et piletre?

Grønt, som bladene på grenene, symboliserer natur, fruktbarhet og liv. Det også representerer balanse, læring, vekst og harmoni. Vårt bilde av piletreet representerer styrken, stabiliteten og strukturen til stammen, som står stødig og tåler de største utfordringene.

Foruten ovenfor, vet du at piletreet også kalles en gråtepil? Det vitenskapelige navnet på tre , Salix babylonica, er noe av en feilbetegnelse. Salix betyr " selje ," men babylonica ble til som et resultat av en feil. Gråtende piletrær får deres vanlige navn fra måten regn ser ut som tårer når det drypper av de buede grenene.

For det andre, hvordan ser piletrær ut?

The Leaves De smale alternative bladene av gråt piletrær er grønngule på toppen og litt blekere grønn på bunnen. De er vanligvis mellom 3 og 6 tommer lange og opptil 1/2 tomme brede. De se villedende som sammensatte blader, selv om de alle er knyttet til kvister.

Hvorfor gråter piletreet?

Dette skjedde når andre trær - lønn, eik og furu - alle overlevde. Hva skjedde? Svaret er det gråtende piletrær (innfødte i Asia) er svært grunne forankret. Når vinden virkelig tok til, klarte ikke røttene å holde trær i den våte jorda, så ned gikk de.

Anbefalt: