Hva er definisjonen på utført arbeid?
Hva er definisjonen på utført arbeid?

Video: Hva er definisjonen på utført arbeid?

Video: Hva er definisjonen på utført arbeid?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Kan
Anonim

" Arbeid sies å være ferdig når et objekt beveger seg (forflytter) langs retningen for påføring av kraft." ELLER arbeid er definert som kraftforskyvning.

Følgelig, hva er arbeid utført i fysikkdefinisjon?

Arbeid , i fysikk , mål for energioverføring som oppstår når et objekt beveges over en avstand av en ytre kraft som i det minste en del påføres i forskyvningsretningen.

Videre, hva er et eksempel på arbeid innen vitenskap? Til eksempel , vi vil si at det å få gode karakterer på skolen krever mye hardt. arbeid ". I fysikk er begrepet " arbeid "har en bestemt betydning. Arbeid , i fysikk, oppstår når en kraft virker på et objekt for å flytte det et stykke fra startpunktet (også kalt forskyvning).

Så, hva er arbeid og dets eksempel?

Eksempler av arbeid inkludere å løfte en gjenstand mot de Jordens gravitasjon, kjører en bil opp en bakke og trekker ned en heliumballong. Arbeid er en mekanisk manifestasjon av energi. De standard enhet av arbeid er de joule (J), tilsvarende en newton - meter (N.

Hva er eksemplene på utført arbeid?

Eksempler på arbeid . (a) Den arbeidet som er gjort av kraften på denne gressklipperen er. Merk at det er komponenten av kraften i bevegelsesretningen. (b) En person som holder en koffert nr arbeid på den, fordi det er nodisplacement.

Anbefalt: