Hva er de forskjellige typene regnskoger?
Hva er de forskjellige typene regnskoger?

Video: Hva er de forskjellige typene regnskoger?

Video: Hva er de forskjellige typene regnskoger?
Video: Hva er diabetes type 2? 2024, Kan
Anonim

Det er to typer regnskoger -- tropisk og temperert. Tropisk og tempererte regnskoger deler visse egenskaper. For eksempel blusser de fleste trær ved bunnen. Vegetasjonen er tett, høy og veldig grønn.

Med tanke på dette, hva er regnskogene?

En regnskog er ganske enkelt et område med høye, for det meste eviggrønne trær og mye nedbør. EN regnskog er et område med høye, for det meste eviggrønne trær og mye nedbør. Regnskoger er jordens eldste levende økosystemer, med noen overlevende i sin nåværende form i minst 70 millioner år.

Deretter er spørsmålet, hva er de to typene tropisk skog? Det er to typer tropiske skoger : tropiske regnskoger og tropisk tørke skoger.

Følgelig, hva er forskjellen mellom en tropisk og temperert regnskog?

Hoved forskjell mellom en temperert regnskog og tropisk regnskog er plassering. Tropiske regnskoger ligger nær ekvator mellom de Tropene av Kreft og Steinbukken. Tempererte regnskoger ligger nord for Tropic av Kreft og sør for Tropic av Steinbukken.

Hva er hovedtypene av skog?

Skogtyper . Skoger kan klassifiseres i henhold til et stort antall egenskaper, med distinkte skogtyper forekommer innenfor hver brede kategori. Imidlertid, etter breddegrad, de tre hovedtyper av skog er tropiske, tempererte og boreale.

Anbefalt: