Hvem er hovedpersonen i October Sky?
Hvem er hovedpersonen i October Sky?

Video: Hvem er hovedpersonen i October Sky?

Video: Hvem er hovedpersonen i October Sky?
Video: Куликовская Битва. Литература в основе официальных доказательств. 2024, April
Anonim

Hovedpersonen i filmen er selvfølgelig Homer Hickam , tenåringssønnen til en kullgruvearbeider som ønsker å satse på luftfart, til stor forferdelse for sin tradisjonelle far. Homers far, John Hickam, fungerer som filmens primære antagonist.

I denne forbindelse, hvem hjalp Homer i October Sky?

Homer slår seg sammen med matte-nerden Quentin Wilson, som deler interessen for romfartsteknikk; med støtte fra venner Roy Lee Cooke og Sherman O'Dell, og deres naturfaglærer ved Big Creek High School, frøken Freida J. Riley, de fire konstruerer små raketter.

hva skjedde med karakterene i October Sky? i " oktober himmel , " Ike Bykovski, a karakter som var en sammensetning av ekte gruvearbeidere Hickam kjente, døde i en mineulykke etter å ha hjulpet Homer med rakettene hans. I filmen sa Homer at han trodde faren sendte Mr. Bykovski fra selskapets maskinverksted tilbake til gruvene som straff for å ha hjulpet til med noe sveising.

På denne måten, hvem er Quentin i October Sky?

Chris Owen

Hvem er Miss Riley i October Sky?

Vi har alle hatt de lærerne som har stor innvirkning på livene våre. Frøken Freida Riley er læreren for Sonny i Homer Hickams 'Oktoberhimmel. Lær mer om denne innflytelsesrike kvinnen i denne leksjonen.

Anbefalt: