Hvordan er årstidene i Missouri?
Hvordan er årstidene i Missouri?

Video: Hvordan er årstidene i Missouri?

Video: Hvordan er årstidene i Missouri?
Video: 3 точки, и пищеварение станет лёгким 2024, Kan
Anonim

På grunn av sin sentrale beliggenhet i hjertet av landet, Missouri har et pålitelig fuktig kontinentalt klima. Dette oversettes til varme somre og kalde vintre med fire forskjellige årstider og ekstreme temperatursvingninger. Våren er vanligvis den våteste tiden på året med regn mellom mars og mai.

Herav, hvordan er somrene i Missouri?

Somre er varmt og fuktig i Missouri med gjennomsnittlige høye temperaturer i området 80 °F (26,7 °C) til 90 °F (32,2 °C), men det er vanlig å observere mange dager sammen som forblir over 100 °F (37,8 °C). Juni er den mest regnfulle måneden, men juli og august i sommer oppleve sporadiske forekomster av ekstrem nedbør.

Videre, hvilken type klima er Missouri? Missouri har generelt en rekke sesongmessige fuktige subtropiske klima (Köppen klima klassifisering Cfa), med kjølige vintre og lange, varme somre.

Vet også, har Missouri 4 sesonger?

issouri er en tilstand av fire årstider og hver sesong har sine egne unike veiforhold. Missouri kjøring kan ikke kategoriseres helt i vår, sommer, høst eller vinter. Naturen blander noen ganger vår fire årstider sammen, og dette kan skape problemer når vi reiser.

Hvordan er det årlige været i Missouri?

Louis Missouri , Forente stater. I St. Louis er somrene varme og våte, vintrene er veldig kalde, og det er delvis overskyet året rundt . I løpet av året har temperatur varierer vanligvis fra 25 °F til 89 °F og er sjelden under 9 °F eller over 97 °F.

Anbefalt: