Hvilke linjer er parallelle rettferdiggjør svaret ditt?
Hvilke linjer er parallelle rettferdiggjør svaret ditt?

Video: Hvilke linjer er parallelle rettferdiggjør svaret ditt?

Video: Hvilke linjer er parallelle rettferdiggjør svaret ditt?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, April
Anonim

Hvis to linjer er kuttet av en tverrgående og alternative indre vinkler er kongruente, da linjene er parallelle . Hvis to linjer er kuttet av en tverrgående og samme side innvendige vinkler er supplerende, da linjene er parallelle.

Tilsvarende, hvilket teorem rettferdiggjør hvorfor linjene m og n er parallelle?

La m og n er to linjer og linjer er kuttet av tverrgående k. Så, hvis vi viser at de alternative indre vinklene er like, da m og n bli til parallell til hverandre. Så det motsatte av de alternative innvendige vinklene teoremet rettferdiggjør at linjer er parallell når kuttet av tverrgående.

I tillegg, som bør tilsvare 92 for å bevise at RS? Vinkler w og z skal være lik 92 ° til bevise det er ║ s. Dette er fordi vinkel w tilsvarer den gitte vinkelen, mens vinkel z er vertikalt motsatt den gitte vinkelen.

På samme måte, hvordan beviser du at linjer er parallelle?

Den første er hvis de tilsvarende vinklene, vinklene som er på samme hjørne ved hvert skjæringspunkt, er like, så linjene er parallelle . Den andre er hvis de alternative indre vinklene, vinklene som er på motsatte sider av tverrgående og inne i parallelle linjer , er like, deretter linjene er parallelle.

Hvilke linjer er parallelle rettferdiggjør svarlinjene P og Q?

Linjene p og q er parallell fordi innvendige sidevinkler er kongruente. Linjene p og q er parallell fordi alternative ytre vinkler er kongruente Linjer l og m er parallell fordi innvendige sidevinkler er supplerende Linjer l og m er parallell fordi alternative innvendige vinkler er supplerende.

Anbefalt: