Hvor ligger de fuktige subtropene quizlet?
Hvor ligger de fuktige subtropene quizlet?

Video: Hvor ligger de fuktige subtropene quizlet?

Video: Hvor ligger de fuktige subtropene quizlet?
Video: Мальвы цветут_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Fuktig subtropisk klima finnes på de østlige sidene av kontinenter mellom omtrent 20° og 40° breddegrad. Det sørøstlige USA har denne typen klima.

Også spurt, hvor ligger de fuktige subtropene?

De fuktig subtropisk klima kan bli funnet i det sørøstlige USA, sørøst i Sør-Amerika; kyst Sørøst-Sør-Afrika; østlige Australia; østlige Asia fra Nord-India gjennom Sør-Kina til Japan.

Også, hva er de fem grunnleggende klimaregionene quizlet? De 5 klimaregionene er: Tropical, Dry, Mid Latitude, High Latitude og Highlands.

Man kan også spørre, hvilket område av kloden utgjør subarktis?

De subarktisk er en region i den nordlige halvkule rett sør for det sanne Arktis og dekker store deler av Alaska, Canada, Island, nord i Skandinavia, Sibir, Shetlandsøyene og Cairngorms. Som regel, subarktisk regioner faller mellom 50°N og 70°N breddegrad, avhengig av lokalt klima.

Hvor ligger fuktige tropiske klimaer Hvorfor er de fuktige?

Fuktig tropisk klima er varme året rundt fordi de er nær ekvator. Disse klimaene er vanligvis i eller nær Intertropical Convergence Zone (ITCZ), der vinder fra den nordlige og sørlige halvkule konvergerer og er varme, fuktig luft stiger, noe som fører til at store mengder nedbør faller.

Anbefalt: