Hvor skal et amperemeter plasseres?
Hvor skal et amperemeter plasseres?

Video: Hvor skal et amperemeter plasseres?

Video: Hvor skal et amperemeter plasseres?
Video: Деньги дарите правильно, не дарите свой достаток и прибыль 2024, April
Anonim

Svar: For å måle totalstrømmen må amperemeteret plasseres ved posisjon 1, da all strømmen i kretsen må passere gjennom denne ledningen, og amperemetere er alltid koblet i serie. For å måle den totale spenningen i kretsen, kan voltmeteret plasseres på begge posisjon 3 eller posisjon 4.

På samme måte spør folk, går amperemeteret før eller etter belastningen?

Hvis strømmen som skal måles er liten og spenningen stor (som i en åpen ckt-test) amperemeter er sammenkoblet etter voltmeteret slik at amperemeter vil lese den faktiske strømmen tatt av maskinen.

For det andre, hvordan kobler du et amperemeter i en seriekrets? An amperemeter er tilkoblet i serie med krets fordi formålet med amperemeter er å måle strømmen gjennom krets . Siden amperemeter er en enhet med lav impedans, kobler til det parallelt med krets ville forårsake en kortslutning krets , skade amperemeter og/eller krets.

Dessuten, hvordan er et amperemeter og et voltmeter koblet sammen i en krets og hvorfor?

EN voltmeter brukes til å måle potensialforskjellen over to punkter i a krets . Så, a voltmeter er tilkoblet parallelt for å måle spenningen. An amperemeter brukes til å måle strømmen som flyter gjennom en komponent/ krets.

Hvordan måler du spenning?

Til måle spenning på en elektronisk krets trenger du ikke å sette måleren inn i kretsen. I stedet er alt du trenger å gjøre å berøre ledningene til multimeteret til to punkter i kretsen. Når du gjør det, viser multimeteret Spenning som eksisterer mellom disse to punktene.

Anbefalt: