Kan du toppe et redwood-tre?
Kan du toppe et redwood-tre?

Video: Kan du toppe et redwood-tre?

Video: Kan du toppe et redwood-tre?
Video: Camping in a FREEZING SNOW storm - Redemption Camp 2024, April
Anonim

Redwoods kan være toppet , spesielt hvis de tre er liten, som de du beskrive, og kuttene er relativt små. Mange tror kanskje 30 fot ikke er lite. Men det er bare en tidel av dens potensielle høyde. De redwood er godt tilpasset topping.

Rett og slett, kan du trimme redwoodtrær?

Redwoods gå inn i en kort periode med hvile på senvinteren, noe som gjør det til den beste tiden for beskjæring. Dette gir dem en sjanse til å helbrede kutt du gjøre med sitt første utbrudd av ny vekst om våren. Til og med hvis området ditt blir ikke veldig kaldt på noe tidspunkt på året, beskjæring vil fungerer best i januar til februar.

Man kan også spørre, hvordan dreper du redwood trerøtter? Ugressmiddel dreper disse sugende trærne ved røttene slik at de ikke vokser ut igjen.

  1. Bland en 18 til 20 prosent løsning av glyfosat ugressmiddel i en 1-liters hagesprøyte.
  2. Kutt ned treet slik at bare en 4-tommers høy stubbe gjenstår med en motorsag eller håndsag.

Vet også, hvordan tar du vare på et redwood-tre?

Vann regelmessig for å holde jorden fuktig, ikke fuktig, og plasser planten i et område med tilstrekkelig sollys. Når spirene har vokst ca 2 tommer, er de klare for et nytt hjem. Transplantasjonskysten redwood trær enkeltvis eller på rad med en avstand på 7 til 20 fot fra hverandre i godt drenerende jord.

Kan du kutte redwood-trær i California?

De redwood er Californias stat tre . Det er ulovlig å kutte ned eller listverk kjempe redwoods som de man ser i Northern California . Derimot, hvis det er en mindre redwood på eiendommen din, sjekk med lokale by- og fylkeslover for forskrifter og mulige tillatelseskrav.

Anbefalt: