Hva er BSc fysisk vitenskap med kjemi?
Hva er BSc fysisk vitenskap med kjemi?

Video: Hva er BSc fysisk vitenskap med kjemi?

Video: Hva er BSc fysisk vitenskap med kjemi?
Video: 10 самых опасных продуктов, которые можно есть для иммунной системы 2024, Kan
Anonim

Bsc naturvitenskap er et emne der du skal studere 4 emner i hvert semester. Den har fag som fysikk, Kjemi og matematikk. Den har fag som fysikk, Kjemi og matematikk. Dette er kjernefag og du må studere i tre år.

Med tanke på dette, hva er fagene i BSC fysisk vitenskap med kjemi?

B. Sc Physical Science (kjemi) student må studere fag som fysikk, kjemi, Biologi , Matematikk , miljøvitenskap, beregningsevner og engelsk.

For det andre, er matematikk obligatorisk for BSC naturvitenskap med kjemi? Ikke bare kjemi , matematikk er obligatorisk for andre kurs som B. Sc . Hons Fysikk , Elektronikk Instrumentering og B. Sc . Matematisk Vitenskap , Fysisk vitenskap.

Også å vite er, hva er fysisk vitenskap med kjemi?

Fysisk vitenskap er studiet av den uorganiske verden. Det vil si at den ikke studerer levende ting. (De studeres i biologisk eller liv, vitenskap .) De fire hovedgrenene til fysisk vitenskap er astronomi, fysikk, kjemi , og jorden vitenskaper , som inkluderer meteorologi og geologi.

Hva er omfanget av BSC fysisk vitenskap?

Etter vellykket gjennomføring av B. Sc . Fysisk vitenskap en kandidat kan gjøre sin karriere som assistent Fysisk Forsker, astronaut, kjemiker, atmosfæreforsker, materialviter, hydrolog, kvalitetssjef, geovitenskapsmann, tekniker, fysikklærer og Fysisk vitenskap lærer.

Anbefalt: