Hva er effekten av temperatur på fordelingskoeffisienten?
Hva er effekten av temperatur på fordelingskoeffisienten?

Video: Hva er effekten av temperatur på fordelingskoeffisienten?

Video: Hva er effekten av temperatur på fordelingskoeffisienten?
Video: Maxwell-Boltzmann Distributions (Effect of Temperature) 2024, Kan
Anonim

Det ble funnet en invers lineær sammenheng mellom temperatur og Fordelingskoeffisient . KONKLUSJON: Innenfor et spesifisert område på temperaturer , den fordelingskoeffisienter isofluran og sevofluran reduseres etter hvert som temperatur øker. Sevofluran viser en høy løselighet i Oxygent(TM) sammenlignet med isofluran.

Vil du dessuten forvente at partisjonskoeffisienten vil variere med temperaturen?

De fordelingskoeffisienter av små og hydrofile proteiner som lysozym og chymotrypsinogen-A påvirkes bare i liten grad av endringer i temperatur , mens fordelingskoeffisienter av større og mer hydrofobe proteiner som albumin og katalase er sterkt påvirket av endringer i temperatur.

hvorfor brukes oktanol til å måle fordelingskoeffisienten? Oktanol -vann Fordelingskoeffisient (Kow) er en svært verdifull parameter med mange miljøapplikasjoner, der den er brukt som en primær karakteriserende parameter siden den representerer en måle av en forbindelses tendens til å bevege seg fra den vandige fasen til lipider.

Dessuten, hva forteller partisjonskoeffisienten deg?

I de fysiske vitenskapene, a Fordelingskoeffisient (P) eller distribusjon koeffisient (D) er forholdet mellom konsentrasjoner av en forbindelse i en blanding av to ublandbare løsningsmidler ved likevekt. Derav Fordelingskoeffisient måler hvor hydrofilt ("vannelskende") eller hydrofobt ("vannfrykt") et kjemisk stoff er.

Hva påvirker partisjonskoeffisienten?

Jo større løselighet et stoff har, jo høyere er det Fordelingskoeffisient , og jo høyere Fordelingskoeffisient , jo høyere permeabilitet av membranen for det bestemte stoffet. For eksempel reduserer vannløseligheten til hydroksyl-, karboksyl- og aminogrupper deres løselighet …

Anbefalt: