Hva er større Sequoia eller redwoods?
Hva er større Sequoia eller redwoods?

Video: Hva er større Sequoia eller redwoods?

Video: Hva er større Sequoia eller redwoods?
Video: Золотой Чемодан⁉️ Ретро бельё для оператора)) Одесса Барахолка. 2024, Kan
Anonim

De høyere og mer slank California-kysten redwood ( Sequoia sempervirens) er mer bartrærlignende i profilen. Den har en stor base og rødbrun bark. Kyst redwoods ofte vokse til å bli høyere enn sequoiaer. Redwoods kan nå opp til rundt 370 fot, mens sequoiaer sjelden topper 300 fot.

Bare så, er gigantiske redwoods og sequoias det samme?

Redwoods ( Sequoia sempervirens) og Sequoias (Sequoiadendron giganteum) er svært forskjellige trær. Redwoods har en tendens til å vokse opp til de faller om, Sequoias vokse opp til de er høyere enn de omkringliggende furuene, da brytes toppene av stormer og trærne blir større, men ikke mye høyere.

Også, hvor er det største sequoia-treet? Sequoia nasjonalpark

Ved siden av dette, hvilken er eldre sequoia eller redwood?

Trærne er høyere og stammene deres tynnere enn deres slektninger, de gigantiske sequoiaene i det sørlige Sierra Nevada, som er de største levende vesener i verden i volum. De eldste kystnære redwood er 2.520 år gammel og eldste kjempe sequoia er omtrent 3200 år gammel, sa Burns.

Hvorfor er sequoiaer så store?

Kjempe sequoia vokse så stor fordi de bor a veldig lang tid og vokse raskt. Fordi de trenger godt drenert jord, går rundt bunnen av giganten sequoia kan forårsake dem skade, da det komprimerer jorda rundt de grunne røttene deres og hindrer trærne i å få nok vann.

Anbefalt: