Hva er forskjellen mellom botanikk og plantebiologi?
Hva er forskjellen mellom botanikk og plantebiologi?

Video: Hva er forskjellen mellom botanikk og plantebiologi?

Video: Hva er forskjellen mellom botanikk og plantebiologi?
Video: Hva er forskjellen mellom production og management? 2024, Kan
Anonim

Det er Nei forskjell. De er synonymer for det samme: Anlegg Biologi, plante Vitenskap , Botanikk. De kun forskjellen er den relative populariteten til begrepene. 100 år siden, studien av planter ble kalt botanikk.

Med tanke på dette, hva er forskjellen mellom biologi og botanikk?

Som substantiv forskjellen mellom biologi og botanikk er det biologi er studiet av alt liv eller levende materie mens botanikk er (utellelig) den vitenskapelige studien av planter, en gren av biologi typisk de disiplinene som involverer hele anlegget.

Man kan også spørre, hva kan jeg gjøre med en grad i plantebiologi? De som ønsker å jobbe i plantebiologi kan velge fra karrierer som en matvitenskapstekniker, anlegg biokjemiker, eller landbrukssjef. De kan arbeid i mange felt, inkludert jordbruk, industri eller lærerstillinger. Generelt krever alle stillinger en bachelor grad eller avansert grad.

Med tanke på dette, hva er en plantebiolog?

Oversikt. EN plantebiolog spesialiserer seg på temaer som f.eks anlegg avl eller genetikk; de utfører og støtter forskning på anlegg produksjon.

Hva gjør en botaniker?

EN botaniker (plantebiolog) studerer mikroorganismer og gigantiske trær - alt planteliv. Botanikere som liker å være utendørs kan være planteforskere.

Anbefalt: