Er cengage-kjemi bra for JEE?
Er cengage-kjemi bra for JEE?

Video: Er cengage-kjemi bra for JEE?

Video: Er cengage-kjemi bra for JEE?
Video: Bachelor i kjemi I NTNU i Trondheim 2024, April
Anonim

Ja fysisk kjemi av cengage er en god bok, men for neet og AIIMS er det litt på høyere nivå som boken først og fremst er laget for JEE avansert. Du kan fortsatt lese boken hvis du synes den er interessant for deg.

På samme måte kan man spørre seg, er cengage-kjemi bra for JEE-nettet?

I henhold til meg CENGAGE er virkelig god forjee avansert, men bare MATTE OG FYSIKK. I kjemi du har ingen standardbok for jeee avansert forberedelse. Så inn kjemi prøv å lese hvilket som helst studiemateriell for standardcoachinginstitutter som FIITJEE, RESONANCE ORAAKASH… Hvorfor cengage er ikke det god til kjemi ….

er Arihant-kjemi bra for JEE? Ja Arihant bøker er veldig bra for JEE Forberedelser.. JEE Bokguide: Fysikk: Start med HC Verma. Fortsett deretter med A Das Gupta, MCQ i matematikk, avanserte problemer i JEE (Balaji) og deretter forrige års spørsmål fra Arihant 39 år !etc Flere bøker av Arihant og GRB kan brukes om nødvendig.

Vet du også, er cengage-serien bra for JEE?

Ja, Cengage har løsninger for alle problemer som gjør det til en god ressurs for JEE Avansert.

Er cengage bra for teori?

Etter min mening, ja, Cengage bøker er en av de beste for JEE Advanced forberedelse, det være seg teori ornumeriske tall. For matematikk, Cengage bøker fra enkelt nivå bygge opp til avansert nivå. For fysikk, Cengage gir bedre materiale til de fleste kapitlene enn D. C. P.

Anbefalt: