Hvordan løser du identitetseiendom?
Hvordan løser du identitetseiendom?

Video: Hvordan løser du identitetseiendom?

Video: Hvordan løser du identitetseiendom?
Video: БАХШ ПЛОВ Бухарских Евреев 1000 летний РЕЦЕПТ КАК ПРИГОТОВИТЬ 2024, Kan
Anonim

De Identitetseiendom består av to deler: Additiv Identitet og multiplikativ Identitet . Legg null (0) til et tall, summen er dette tallet. Multipliser et tall med 1, produktet er det tallet. Del et tall med seg selv, kvotienten er 1.

Spørsmålet er også, hva er et eksempel på identitetseiendom?

Om transkripsjon. De identitetseiendom av 1 sier at ethvert tall multiplisert med 1 beholder sitt identitet . Med andre ord, ethvert tall multiplisert med 1 forblir det samme. Grunnen til at tallet forblir det samme er fordi multiplisering med 1 betyr at vi har 1 kopi av tallet. Til eksempel , 32x1=32.

Foruten ovenfor, hvordan påvirker identitetsegenskapen tall? De identitetseiendom av addisjon sier at summen av a Nummer og null er Nummer . Hvis a er en ekte Nummer , så a+0=a. Det omvendte eiendom av tillegg sier at summen av enhver reell Nummer og dens additive invers (motsatt) er null. Hvis a er en ekte Nummer , deretter a+(-a)=0.

På samme måte spørs det, hva er identitetsegenskapen?

Identitetseiendom . De identitetseiendom for addisjon forteller oss at null lagt til et hvilket som helst tall er selve tallet. Null kalles "tilsetningsstoffet identitet ." Den identitetseiendom for multiplikasjon forteller oss at tallet 1 ganget med et hvilket som helst tall gir selve tallet.

Hva er identitetsegenskapen til 1?

I følge multiplikativen identitetseiendom til 1 , et hvilket som helst tall multiplisert med 1 , gir samme resultat som selve tallet. Det kalles også Identitetseiendom av multiplikasjon, fordi identitet av antallet forblir det samme. Her er noen eksempler på identitetseiendom av multiplikasjon.

Anbefalt: