Hva er bevegelsen til en bølge beskrevet som?
Hva er bevegelsen til en bølge beskrevet som?

Video: Hva er bevegelsen til en bølge beskrevet som?

Video: Hva er bevegelsen til en bølge beskrevet som?
Video: Вся правда о Куликовской Битве 2024, April
Anonim

Bølgebevegelse, forplantning av forstyrrelser - det vil si avvik fra en hviletilstand eller likevekt - fra sted til sted på en regelmessig og organisert måte. Mest kjent er overflatebølger på vann, men både lyd og lys beveger seg som bølgelignende forstyrrelser, og bevegelsen til alle subatomære partikler viser bølgelignende egenskaper.

På denne måten, hva er bevegelsen til en bølge beskrevet som quizlet?

en bølge hvor partikler av mediet beveger seg i en retning vinkelrett på retningen bølge beveger seg karakterisert av partikkel bevegelse være vinkelrett på bølgebevegelse . Likevekt - posisjonen til objektet i ro hvis det ikke er noen forstyrrelse som beveger seg gjennom det.

Deretter er spørsmålet, hva er bølge av lyd? EN lydbølge er mønsteret av forstyrrelse forårsaket av bevegelsen av energi som beveger seg gjennom et medium (som luft, vann eller andre flytende eller faste stoffer) når den forplanter seg bort fra kilden til lyd . Kilden er et objekt som forårsaker en vibrasjon, for eksempel en telefon som ringer, eller en persons stemmebånd.

Foruten ovenfor, hva er bølgebevegelsesklasse 9?

Karakter : 9 . Emne: Fysikk. Leksjon: Bølgebevegelse og lyd. Emne: Bølgebevegelse . Bølgebevegelse er definert som bevegelsen av en forvrengning av et materiale eller medium, hvor de enkelte delene eller elementene i materialet kun beveger seg frem og tilbake, opp og ned eller i et syklisk mønster.

Hva er den beste beskrivelsen av lydbølger?

For en lydbølge reiser gjennom luft, er vibrasjonene til partiklene beste beskrevet som langsgående. Langsgående bølger er bølger hvor bevegelsen til de enkelte partiklene i mediet er i en retning som er parallell med retningen for energitransport.

Anbefalt: